12 Ekim 2009 Pazartesi

Ulead Video Studio 11 Plus + Türkçe Yama

. 12 Ekim 2009 Pazartesi



Tanıtımı : Kendi filminizi kendiniz mi yönetmek istiyorsunuz. İşte size fırsat, Ulead VideoStudio 11 ile elinizde bulunan filmlerinizi istediğiniz gibi kesip biçebilir ve yeni orjinal filmler hazırlayabilirsiniz. Ulead VideoStudio şu an piyasada bulabileceğiniz en ideal video düzenleme yazılımıdır diyebiliriz.
Videoları gerçek zamanlı olarak işlemenize olanak tanıyan Ulead Video Studio 11 tüm içeriği DVD’ye kaydetmenize de olanak tanıyor. Ulead VideoStudio özellikle sonuçları ekranda olabildiğince hızlı bir şekilde görmek isteyen sabırsız kullanıcılar için ideal bir program olarak öne çıkıyor.
Program üç temel uygulamadan oluşuyor:
VideoStudio Editor evinizde yapabilmeniz için bir çok film seçeneği sunuyor. Teknik düzenlemeleri de editör ile gerçekleştirebilirsiniz. Bir hayal edin istediğiniz sahneleri alıp kesip biçip istediğiniz sahneye koyabilirsiniz. Efektler verebilirsiniz! İçindeki yama ile Editör bölümü %95 oranında Türkçe olacaktır.
Movie Wizard yeni başlayanlar için ideal bir başlangıç noktası olacaktır. Temalarınızı belirleyin ve profesyonel başlangıç sahneleri yaratın. Foto slayt şovlarınızı yaparken efektler verin. Yakınlaşıp uzaklaşın. 3 adımda filminizi bitirebilirsiniz.
DV-to-DVD Wizard DV'den DVD'ye yazdırmanın en kolay ve hızlı yolu. Sadece kamera kayıtlarını ve istediğiniz klipleri yakalayıp DVD klasörünün içine koyun. 2 adımda DVD'leriniz hazır. Üstelik menü başlık ve müzikleri ile birlikte!

0 yorum:

Yorum Gönder