14 Ekim 2009 Çarşamba

Ram cleaner 7.1 Full İndir Rapidshare

. 14 Ekim 2009 Çarşamba



Ram cleaner 7.1 Full İndir Rapidshare







En deneyimli kullanıcılar hatta, değerli hız ve sistem istikrarı yukarısında vermek irken bir PC - herkeste bütün kaynaklar ve ayarları idare eden zorluğa sahip olur. Şimdi , siz bir daha hızlı alabilirsiniz , cleaner , dakikada ve daha güvenilir PC -sIz bir Windows uzmanı olur! Otomatikman ramcleaner, siz en iyi yerine getirmesine vermeyi sistem kaynaklarınız PC'sın için en iyi ayarları ve dikkatle kontrollar bulur. Kullanmak için easy , bu ödül-kazanç yardımcı programı siz şimdiye kadar, sisteminiz yukarısında temizlemeye ihtiyaç duyabildiğiniz bütün özelliklere sahip olur ,Monitör kaynakları , ve yerine getirmesini düzeltir.

Bellek En İyi Hale Getirmek İçini parmak ucularınızda!
Ramcleaner, kullanılmamış RAM yukarısında serbest bırakmadan önce şimdiye kadardan daha kolay o yapar , yerine getirmesini önlersiniz ve artırırsınız. Bu yeterli bellek daima, herhangi bir problem runningsiz favori uygulamalarınızla karşılaştığınızı garantiye alır. Siz, bir tek tıklatma ile belleği serbest bırakabilirsiniz. Ramcleaner, Bellek kullanımınızda çeşitli bilgiyi gösterir. Alt ve RamCleaner'de ! düğmesi boş ve basın Temizle kaydırıcı ayarlama şimdi RAM'ı en iyi şekilde kullanmak için, kalanı yapacak.

Windows Sistem Işlev'lerine öncelik veriniz.
Uygun biçimde çalışmaktan Windows kabuğunu önlemek, siz, CPU üzerinde kontrolü alan bir tek uygulama ile neden olunmuş çarpmaları önleyebileceğiniz ve Windows'a daha fazla kaynakları atayınız.

İşlemler Yönetici'si.
Ramcleaner, yerleşik Görev Yönetici'sine sahip olur. O halen uygulamalar, sisteminde çalıştırıyor olduklarında gösterir. O aynı zamanda, önceliğiyi running uygulamalarda müsaade eder yada değiştirir.

temiz Bellek.
Dakikada seçilen aralıkta otomatikman temiz bellek.
Temiz bellek uzatıldığında.
Temiz otomatikman eğer bellek seçilen boyutta (mtes)

Not: Patch klasörünü açtıktan sora çıka dosyayı hedef dosya ile değiştin proğram kapalı olmas şart arkadaşlar






Patch Download



Full RAPİDSHARE İndir

0 yorum:

Yorum Gönder